Middagsmad Opskrifter

Asiatisk rawsuppe med superfood-knækbrød

En raw-suppe du med garanti vil nyde! Vi viser dig også hvordan du laver de sprødeste, lækre knækbrød, der fyldte med gode ting og nemme at lave.
Lad os vide hvad du synes om afsnittet i kommentarerne – og om du har prøvet det af selv:)

Raw-suppe

 

  • 2 små tomater i små skiver
  • 1 forårsløg i små tern
  • 2 spsk presset limejuice
  • 2 dl gulerodsjuice
  • 3 dl kokosmælk
  • 1 dl vand alt efter konsistens der ønskes
  • 1 tsk havsalt
  • Peber efter smag
  • ½ tsk cayenne peber

 

Pynt

 

  • 1 chili
  • 1 forårsløg
  • 1 avocado
  • 2 tomater i tern
  • 2 spsk hakket koriander
  • 1 håndfuld ærteskud

Krydderi knækbrød      

  • 3 dl sesamfrø
  • 2 dl hørfrø
  • 2 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 1⁄2 dl boghvedemel
  • 1 dl quinoamel
  • 1 spsk loppefrøskaller
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk havsalt/himalaya salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk ingefær pulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1/2 tsk cayenne peber
  • 2 tsk tørret brændenælde te/grøn te
  • 2 tsk tørret oregano

Du kunne også være interesseret i...

1 Kommentar

  • Svar
    Laura Winther
    12. august 2016 kl. 11:51

    Hej Julie,

    Hvilken temperatur har suppen ca?
    Altså skal gulerodsjuice og kokusmælk være i køleskab inden brug?

    Mvh Laura

Efterlad en kommentar