Guides Livsstil

Gæsteskribent: Clara Rosenkrantz

Læs mere om en af mine livretter, ren soulfood: foodie, madblogger, slotsfrue og decor geni, Clara Rosenkrantz. Clara vil fungere som gæsteskribent for JUM! det næste stykke tid.

Clara er (udover at være min veninde) slotsfrue på Glorup Gods og decor- og mad connaisseur.

Gør dig selv en tjeneste: gå på din instagram, find Clara (@clararosenkrantz) og tryk follow. Så vil du hurtigt forstå, hvorfor jeg MÅTTE have hende som gæsteskribent med fokus på decor og mad til selskaber. Clara vil både dele af hendes fantastiske og ekstravagante take på opdækning og middage, men også dele tips til hvordan man på budget og med opfindsomhed kan skabe fantastiske og unikke rammer til din middag/fest/event.

 

Vi starter med at stille alle vores gæsteskribenter nogle spørgsmål, og samtidigt hive nogle anbefalinger ud af dem:

 

JUM!:

Kan du give en lille beskrivelse af hvem du er og hvad dit daglige liv går ud på?

Clara:

Mit navn er Clara Rosenkrantz

Jeg er uddannet gastronom og har været en del af den københavnske madscene i mere end 10 år.

I 2015 flyttede jeg på landet, jeg fulgte mit hjerte og kom tættere på naturen. Jeg bor med min mand og lille datter på et gammel gods på Sydøst Fyn hvor der dyrkes landbrug og skovbrug.

Jeg har netop valgt at starte en madblog for at dele madopskrifter og at give et indblik i livet på godset året rundt. https://www.clararosenkrantz.dk

 

JUM!:

Hvad er din livret?

Clara:

Jeg finder, at det dejligste måltid er lavet med kærlighed af nogen man holder af. Og hvis retten nydes i naturen kan det ikke blive meget bedre.

 

JUM!:

Hvad er den bedste restaurant i Danmark/København?

Clara:

Min ynglings restaurant i København vil til enhver tid være, Bar Vin. Jeg er vild med stemningen den gode velsmag og det spændende vinkort. Derudover er servicen altid varm og venlig.

Ydermere holder jeg meget af at spise på Lieffroy på Fyn det er klassisk fransk med de bedste lokale råvarer.

Stedet ligger så smukt ud til vandet og om sommeren er det dejligt, at sidde i deres have og nyde bobler. Efter middagen kan man altid lige tage sig en dukkert.

 

Find Claras lækre madblog ved at klikke her!

 

Og nyd hendes første opslag på JUM! idag: Påske på slottet!

 

Velbekomme!

JUM!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar