Guides Livsstil

Krystaller til dit hjem – Diane Soa

Dette indlæg vil omhandle, hvordan krystaller kan skabe en god energi omkring dig, samt hvilke krystaller der kan være godt at placere i dit hjem. Der findes ingen facitliste på, hvad man skal tro på. Du behøver ikke være specielt spirituel – det kan være du blot er nysgerrig. Men vi håber du vil være åben og læse med, når gæsteskribent Diana Soa (og Krystalmutter, Noell Ellise) giver dig krystal-rådgivning til dit hjem.

Hvilke krystaller bruger du i dit hjem? Og hvad synes folk om det? 

Krystaller er dygtige healere og energiarbejdere, så vi skal endelige bare benytte os af deres hjælp. De er her for at supporte os. De er rene energiforme, som trancenderer energi fra de tungerevibrerende dimmensioner og løfter os igennem de uforløste traumetilstande.

Fordi jeg arbejder med det jeg gør, tror jeg ikke folk synes det er super underligt, at jeg har bjergkrystaller fra Himalaya liggende i vandet. Jeg tror de synes det er meget lækkert. Det gør vandet så rent, blødt og fint i sin vibration.

I klinikken har jeg alle mulige krystaller. De krystaller der er faste i mit rum, er Aurora Quartz og bjergkrystaller fra Himalaya. Elsker renheden og klarheden i deres vibration.

Jeg har fået den kyndige Krystalmutter, Noell Ellise ejer af @noell_crystals på instagram, til at guide os igennem hvad der er godt at have i de forskellige rum vi bevæger os i.

Arbejdsværelset – Tigerøje (den brunlige krystal med det magiske skær)

Tigerøje skærper evnen til at fokusere og visualisere. Styrker din skarpsindighed og dit overblik, og baner vej for en klar tankegang.

God ved manglende koncentration (eller indlæringsvanskeligheder), og beskytter mod udefrakommende forstyrrelser/farer og giver mod til at fortsætte trods modstand på vejen.

Giver personlig styrke, jordforbindelse, tryghed, lethed, hurtighed. Hjælper til at se egne fejl.

Udover Tigerøje er Rosakvarts god at have nære alt elektronisk udstyr, da den renser de skadelige/ forstyrrende stråler vores forskellige devices udsender.

 

Badeværelse – rosakvarts

Et rum hvor man renser og plejer sig selv (både fysisk og psykisk) er rosakvarts et must have – det er den ultimative kærlighedssten, og vil styrke kærligheden til dig selv! At rense sig selv i et rum med kærlighed til sig selv – det er da den mest fantastiske følelse.

Rosakvarts spreder sine energier og vibrationer af healing ind i de mindste sprækker. Den giver betingelsesløs kærlighed, hengivenhed, accept og tilgivelse. Det er den ultimative guddommelige kærlighed, og man kan virkelig mærke hvordan dens energi forandrer ens sind og måden hvorpå man forholder sig til livet på. Den bader dig i dens ubetingede kærlighed og renser både sind og krop for alle negative vibrationer.

Det siges at rosakvartsen (ligesom bjergkrystallen) budskab er:

Mennesket har samme fundament, fødes på samme jord og deler samme klode – selvom vi vokser i hver vores retning og har hvert vores mål. Den skaber altså fællesskab følelse og kærlighed mellem mennesker, lige meget hvor forskellig vores rejse på denne jord er (derfor er den også god i stuen, i soveværelset, alle steder).

 

Stue – grøn og blå turmalin

Turmalin findes i mange farver, og hver farve har forskellige egenskaber, men de har alle sammen egenskaber til fælles. Turmalin er en fantastisk rensende sten, og skaber god stemning og styrker kommunikationen mellem mennesker – og på tværs af køn. Den balancerer nemlig både mandlige og kvindelige energier (projektive og modtagelige). Den fletter forskellige personligheder sammen på en rolig og glad måde.

Blå turmalin er kommunikationsstenen, og hjælper mennesket til at udtrykke sig klart og tydeligt. Grøn turmalin anses for at være en ”pengemaskine” forstået på den måde at den hjælper dig med at lykkedes (også god til arbejdsværelset).

 

Soveværelse – ametyst

Ametyst beskytter mod dårlige energier og siges at forbedrer ægteskabelig lykke. Det er en rigtig drømmekrystal, da den giver klarhed i dine drømme.

Den virker rensende på krop og sind (derfor har jeg den også i både badeværelse og stue), og lægger en dæmper på stress- og affekttilstande.

Det er en dejlig meditationssten, den symboliserer tillid og tro. Mennesker som ofte har mareridt vil få stor gavn af dens kærlige, blide væsen og den anbefales på det stærkeste mod søvnløshed.

 

Bedste butikker. Hvor køber du dine krystaller?

Jeg køber primært mine krystaller i udlandet, når jeg er ude at rejse. Men herhjemme går jeg til Noell. Hun er her for at dele den visdom og healende kraft krystaller har, og handler ud fra dét i sit hjerte. Det skinner igennem både i sine priser og hele sin væren. Ønsket om at alle der føler sig tiltrukket af krystaller, skal have mulighed for at modtage deres ubetingede kærlige energi og hjælp.

Læs mere om Diane her!

Og følg hende på instagram: @d.aurora.soa

Lad os vide, hvis du selv bruger/er nysgerrig på krystallernes verden – eller synes det er for alternativt? Hvilke god-energi-råd har du til hjemmets forskellige rum?

Vi ønsker dig den bedste dag!

Team JUM!

 

Du kunne også være interesseret i...

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar