Guides Livsstil

Naturligt ansigtsløft del 3 & 4 – af Cecilie Blaksted

Processed with VSCO with hb2 preset

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

I starten af året startede jeg på et A.L.T.- forløb (AnsigstLøftnings Teknik), A.L.T er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre, og på den måde holder ansigtet plads, eller løsner/åbner op for det som kunne trække forkerte veje;) Forløbet har 6 behandlinger der tager fat forskellige steder, og denne gang kigger vi nærmere på 3. behandling. Vil du læse mere om A.L.T. og mit forløb, så følg disse links til første og andenbehandling.

3. behandling kom først 4 uger efter den 2, da jeg var blevet opereret i knæet. Jeg havde svært nok med at komme til og fra arbejde på krykker, så ansigtsbehandlinger kom lige på standby. Hele operationen med fuld narkose og smertestillende efterfølgende, tog ret hårdt på min krop. Jeg havde aldrig prøvet fuld narkose, og selvom alt gik godt og jeg vågnede uden kvalme osv., så fik det hele mit system ud af balance på en eller anden måde. Da krykkerne var smidt og jeg så småt kunne cykle, så var det bare med at komme ud til Helle igen:) Som man også kan se på før-billedet, så var jeg meget vintergrå i hovedet. Det var også 4 uger siden jeg havde kunne træne, sådan “rigtigt”, så min krop skreg efter at få pulsen op og svede. Man savner virkelig de endorfiner når man ikke får dem…! Det kan mærkes indeni OG ses på huden!

img_8637

3. Behandling

Tredje behandling foregår i øjenområdet, næsen udvendig og indvendig og muskulaturen neden under øjnene, den store tyggemuskel, som i øvrigt er den stærkeste muskel i kroppen. Her har vi også muligheden for, som noget helt unikt i kroppen, at arbejde inde fra munden på muskulaturen. 5. og 7. kranienerve afspændes og øjenlåg kan løftes, sorte rande under og omkring øjnene kan reduceres. Næse furen kan reduceres. Vejrtrækning gennem næsen kan forbedres. Kæbespændinger kan afhjælpes.

Resultat

Helle:Efter 3. behandling sker der et tydeligt løft af venstre øjenlåg og den mørke farve rundt om øjnene reduceres. Linierne fra næsen og ned mod mundvigene udfyldes mere og mere. Næsen kanter blødes op. Ansigtet smalles selv når vi ser bort fra ”trutmunden”.

Cecilie: 3. behandling var ikke HELT ligeså “afslappende” som de foregående to! Helle arbejdede mest i den nedre del af ansigtet (derfor det er ok med pandehår på efter-billedet;)), men det var både behandling udvendigt OG indvendigt. Jep du læste rigtigt, indvendigt. Helle tog en lille “finger-handske” på pegenefingeren, og så arbejdede hun indefra både i næse og mund. Særligt i kæben er jeg meget spændt (siger min tandlæge også), så det gjorde nas når hun tog fat. Hvis jeg stresser eller fryser, så tygger jeg kæben meget sammen. Det gør ondt at få løsnet op, men føles tilsvarende lettende efterfølgende, lidt ligesom en sportsmassage. Igen drænede det væske fra mit ansigt (særligt forneden og og omkring næsen). Selvom jeg har et naturligt bredt hovede haha, så synede det smallere. Ret vild oplevelse, og noget der kunne ses med det samme, men endnu mere dagen efter.

 

Del 4

Processed with VSCO with f2 preset

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

I starten af året startede jeg på et A.L.T.- forløb (AnsigstLøftnings Teknik), A.L.T er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre, og på den måde holder ansigtet plads, eller løsner/åbner op for det som kunne trække forkerte veje;) Forløbet har 6 behandlinger der tager fat forskellige steder, og denne gang kigger vi nærmere på 3. behandling. Vil du læse mere om A.L.T. og mit forløb, så følg disse links til førsteanden og tredje behandling.

Fjerde behandling fik jeg 2 uger efter 3. behandling, men også lige da jeg endelig kunne træne igen efter min knæ-operation (med høj intensitet). Før billede er taget efter en god omgang træning og dampbad, så sorry det røde look haha. Der blev igen arbejdet INDE i munden, hvilket jeg faktisk har et ømt billede af, som jeg måske deler i sidste indlæg! Det gør ondt, men det er som alle andre punkter, hvor man normalt spænder op, der gør det altså ondt når en massør, fys eller lignende trykker… Jeg syntes dog, at det var det hele værd! Her er vi præcis 6 uger fra min 30 års, så det begyndte at blive vigtigt for mig med synligt fremskridt!

img_8211

4. Behandling:

Fjerde behandling arbejder på hele underansigtet og starten af halsen. Nedadhængende mundvige kan reduceres, fyldigere læber kan opleves, og ”hamsterkinderne” kan reduceres. Arbejder ligeledes på kæbespændinger.

Resultat

Helle: Efter 4. behandling løftet øjenlågene yderligere og ansigtet smalles ligeledes. Det mørke rundt omkring øjnene reduceres yderligere.

Cecilie: Godt nok var lyset extra godt til mit efterbillede dagen efter MEN jeg var altså også godt tilfreds med mine reducerede “hamster kinder” haha. Jeg har et lidt bredt hovede, så at det rent faktisk kan lykkes at få det til at syne smallere og mindre “puffy” er jeg bare lykkelig over. Linjerne fra næse ned til mund, som man godt kan være nervøs for bliver siddende på en dårlig dag, var fuldstændig væk. Det hjælper ofte også med rigeligt vand, MEN Helles magic hands gjorde endnu engang underværker…

Læs mere om vores gæsteskribent og velvære hippie Cecilie Blaksted på http://simplyfit.dk/

@cecilieblaksted

Du kunne også være interesseret i...

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar