JUM! – Julies Mad til dig!

Som I kan se, er der sket lidt ændringer herinde.. Og nu kan jeg fortælle lidt om, hvad det nye JUM! vil og kan.

JUM!s udgangspunkt var og er: den gode smag. JUM! er primært et madunivers, men vi tilføjer nu også emnet ‘livsstil’. Vi har derudover også fået et lille hold bag JUM!, og kan derved levere fast og stabilt indhold til dig hver uge. Og vi glæder os helt vildt!

Et moderne site, til den moderne bruger, der ønsker det gode, sammenhængende liv. Et liv fyldt med eventyr – og samtidigt regninger der skal betales.

Gæsteskribenter

Du vil løbende møde flere forskellige seje kvinder herinde, der vil fungere som faste gæsteskribenter. Folk der er eksperter indenfor alt fra sundhed, spiritualitet, psyke, dekoration, forretning, zero-waste/miljøbevidsthed til kager. De vil hver uge bidrage til, at du kan få inspiration og hjælp til din egen hverdag. Alt fra det seriøse til det sjove. Det glamourøse og hverdagen. Pleje til dig, og hvordan du plejer dem du holder af. De her kvinder kan deres kram, og er stort set alle nogle jeg selv har hyret/brugt til at gøre mit liv bedre gennem tiden. Livretter, kan man kalde dem – og nu delt med dig:)

Sæsonorienteret

Derudover vil vi, ligesom en god kok, følge årstider og højtider, og give dig indlæg med hjælpende indhold til disse. Fx guides til middagsselskaber, aktiviteter, opskrifter, oppyntning, tips og tricks.

Guides og anbefalinger

Restaurant anbefalinger vil fortsat komme, men det vil kultur anbefalinger også, som noget nyt. Og guides om alt fra hvem er den bedste erhvervscoach, hvordan fungerer naturligt facelift, til hvordan bruger du krystaller i dit hjem.

Maden

Der vil fortsat komme MASSER af opskrifter – nu endnu flere faktisk. Både det sunde og det syndige. Dekadent, uartig forkælelse OG lækker sundhed. Stadig fra mig af, men nu også opskrifter fra de folk og steder jeg selv kigger til for madmæssig inspiration.

Og der vil selvfølgelig fortsat komme en masse fra mit (mad)liv. Hvad jeg spiser, hvor jeg spiser, med hvem jeg spiser og hvad jeg gør for at kunne spise så meget!

Jeg håber, at I vil opleve, at JUM! bliver et mere formfuldendt og stabilt leverende univers. Et univers med inspiration og hjælp til dig, fra mig – og resten af Team JUM! by JZ til alt det jeg ikke ved nok om;)

For hele oplevelsen, husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev (gå til forsiden og find det efter de første 6 opslag), og følg os på instagram @jumbyjz

Til sidst: vi ønsker at JUM! skal være et fællesskab, så kom endelig med spørgsmål, kommentare og evt.. dine egne råd i kommentarfeltet på de forskellige opslag – vi glæder os til at dele med dig.

Tak fordi du følger med!

Velbekomme

Julie Zangenberg & Team JUM! by JZ