Min ven, top-kok Thomas Rode, modtog min udfordring: at lave min livret, fried chicken, på en måde han selv kunne stå ved. Altså uden e-numre og…
Betalt samarbejde. God champagne, masser af grillet grønt, frisk fisk, hollandaise sauce, kartoffelsalat og s’mores…
Bearnaise … Sagnomspunden, smilfremkaldende, dekadent, lad-mig-slikke-skeen yndlingssauce. Min fars version er uovertruffen og minimerer risikoen…
Påsketema: Påske på slottet hos Clara Rosenkrantz
Kom med til påske på slottet og få på samme tid de lækreste opskrifter til…
Den 9. marts er det ‘National Meatball Day’ – og det fejrer vi med en…
You know you want it! Og i denne kulde, fortjener vi altså lidt ekstra comfort…
Lav denne pizza, så snart du får mulighed for det! Du vil aldrig fortryde det,…
Havde krebsegilde i lørdags, og lå efterfølgende 2 dage med tømmermænd. Tømmermænd = tømmermandsmad. Søndag…
Bøffer på grillen ville måske være at foretrække, men jeg foretrækker faktisk denne version på…
Dansk sommer. Nyslået græs i haven. Kølig hvidvin i glas eller kolde øl med skummende…
Der er masser og masser af lækker stenbidderrogn på markedet pt. Men prøv denne lidt…