Guides Livsstil Opskrifter Tilbehør

Pimpet vand anno 2018

Betalt samarbejde. Alt hjemmelavet, sundt og nemt taget med på farten: Naturligt saftevand med den lækreste smag og intet tilsat sukker. Bloody Mary uden tømmermænd. Helbredende, varmende honning-drik. Og knuste, solmodne hindbær og kvinde-hjælpende tranebærs mix. Få de nyeste tips og tricks indenfor vand-pimpning deluxe lige her.

 

Vi ved alle, at vi skal drikke MASSER af vand. Mer! Men hvordan gør vi det lækkert, varieret og ikke kedeligt? Kan vi tilføje naturlige, friske ingredienser for at øge vores sundheds-indtag? Og hvad med at blive påmindet om at få det drukket? Ja da! Her er 4 eksempler på pimpet vand – i den rigtige indpakning.

 

Vandmelon og agurk (sommersødme og læskende):

 

Moste hindbær, isterninger af usødet tranebærsaft (perfekt balance mellem syrlighed og sødme (og godt for den kvindelige krop;)) :

 

Tomat, citron, bladselleri og sort peber (Bloody Mary):

 

Kogende vand, ingefær, citron, manuka honning(1 spsk) og citrongræs (min faste go-to reperations-drik ved sygdom. Whiskey kan med fordel tilsættes.)

JUM! har indgået samarbejde med Eva Solo(besøg dem ved at klikke her),  på nogle produkter vi selv er vilde med.

Et af dem kan virke som en simpel ting, men er overraskende effektiv for din hverdag og sundhed: deres drikkeflaske (BPA-fri plast) med et spyd i(se mere til den ved at klikke her), hvor man nemt kan tilføre friske ingredienser.

Vi har lært at have en drikkedunk i tasken. At man genbruger flasken er godt for miljøet, og at man konstant har vand med sig, er en god påminder om at få drukket de anbefalende daglige mængder (2 liter). Men en lidt nyere ting, er, at tilføje smag til vandet – og endda at optimere det. MyFlavour drikkeflasken har alle disse dele til formål (og den kan holde til både koldt og varmt).

 

Stay healthy and hydrated!

Julie og JUM!

@evasolo og #evasolo #myflavour

 

Du kunne også være interesseret i...

1 Kommentar

  • Svar
    Britt
    22. april 2018 kl. 11:29

    Hvor er dine bukser fra?

Efterlad en kommentar