Guides Livsstil

Rengøringshjælp til ‘dagen derpå’

Betalt samarbejde. Hvilken fantastisk sommer vi har fået! Tiden indbyder til at holde sommerfest. Andreas (min kæreste) og jeg holdt krebsgilde sidste år (resultatet kan ses på billedet…), og vi vil gentage succesen igen i år. Kommer til at lave et opslag om det kommende gilde, men ville lige dele et tip inden:

Jeg sad nemlig lige, og bookede rengøring ind til dagen efter, som jeg gør normalt, når jeg skal holde en fest. Jeg er klar over det er forkælet, men jeg kan love dig for, at jeg er ligeglad og mener det er ALLE pengene værd, når jeg næste dag bare skal lukke vores dygtige og søde rengøringshjælp ind, og kan hoppe tilbage i sengen selv.

Som I måske har set før, bruger jeg Happy Helper, hvis du mangler en anbefaling. Find og book dem ved at klikke her!

Stay tuned for  flere sommerfest tips!

Kram Julie

#happyhelper #rengøring

 

Du kunne også være interesseret i...

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar