Livsstil

Gæsteskribent: Diane Soa

Læs mere om en af mine livretter, ren soulfood: healer og spirituel vejleder, Diane Soa. Diane vil fungere som gæsteskribent for JUM! det næste stykke tid.

Diane og mig:

Jeg startede med at opdage Diane på de sociale medier, da hun var kærester med en af mine bekendte. Og rimelig hurtigt, fandt jeg ud af hvor interessant og imponerende et menneske hun var. Diane brugte/bruger hendes instagram konto, til aktivt at opmuntre og hjælpe andre. De fleste der har mødt Diane, har en en historie om, hvordan hun på 2 sekunder, har afluret hvad du går og slås med i øjeblikket, har givet dig en massage eller sagt nogle kloge ord, der har resulteret i, at du går fra hende 4 x gange lettere end da du mødte hende.

Nu til lidt personlig ærlighed. For to år siden, gik jeg igennem et break-up efter et intenst 5 års forhold. Det at slutte forholdet var, en stor beslutning, som føltes helt overvældende og meget voldsom. Jeg vidste, at jeg virkelig måtte arbejde aktivt på, at være ‘sund’ i det. Jeg følte, at det ville gå virkelig galt, hvis jeg forsøgte at feste, bedøve smerten, distrahere mig selv, eller behandle mig selv dårligt. Jeg måtte tage tyren ved hornene. Anerkende hvad der var sket. Se det gode og dårlige i det. Behandle mig selv godt, og arbejde videre. Et andet ønske/mål jeg havde, var at jeg ville forsøge at behandle både ham, og hvad vi havde haft, så respektfuldt, ærligt og kærligt som jeg kunne.

Jeg er ikke nogen helgen, og selvfølgelig var det svært og hårdt. Men een ting der hjalp mig utroligt, var sessioner med Diane. Hun fungerede/fungerer som en form for psykolog for mig. Healer, kan måske lyde lidt ‘urtet’, men det hun arbejder med, er energi. Hvilken energi fylder dig op lige nu. Hvilken energi ønsker du i dit liv. Hvordan tiltrækker du, hvad du ønsker. Og hvilken energi møder du livet med/hvad er dit ansvar for denne verden?

Det er som sagt, en meget personlig rejse, men det var mere for at dele, at vi alle kan have brug for hjælp til at håndtere store livsændringer. Diane er en stor hjælp for mig, og derfor ville jeg selvfølgelig gerne have hende tilknyttet JUM!, som er hvor jeg deler, hvad der begejstre og inspirerer mig og Team JUM! by JZ.

 

Vi glæder os til at dele Dianes viden, tips og tricks her på JUM!

 

Vi starter med at stille alle vores gæsteskribenter nogle spørgsmål, og samtidigt hive nogle anbefalinger ud af dem:

JUM!:

Kan du give en lille beskrivelse af hvad dit arbejde går ud på?

 

Diane:

Til daglig arbejder jeg som Seerske (Clairvoyant) og Hvid Magikeer (Healer). Min tilgang til det spirituelle er forankret i, at alle er deres egen frelser, og i stand til at forløse de smertetilstande de er låst fast i. Hvad end det er familie-karmisk, i det emotionelle liv, psykisk eller har manifesteret sig i den fysiske krop, vil der altid være en healings mulighed – i os.

Jeg arbejder med hvid magi og via stjernebilledet. Så den hjælp jeg får til at løfte dig hjem i din balance, din ro og din tillid, kommer fra en frekvens, der består af ubetinget kærlighed og universel fred. Helt lavpraktisk, stiller jeg ind på hvor du er i dit liv, hvad det er for kvaliteter i dig vi skal bringe mere på banen, for at du kan opnå balance, konkrete redskaber i form af øvelser/ skrædder syet meditationer eller andet, som kan støtte din proces. Og når vi er færdige med at tale, er det trylle-tid: Du ligger på en briks og modtager healing fra sjælskernen/ den ubetingede kærlighedsmasse, som er til rådighed for os alle, kanaliseret igennem mig.

Udover at være i min klinik, afholder jeg kurser i ”I AM THE LIGHT OF MY LIFE”, som er en Soul Aligning Movement. Altså en bevægelse der skal bringe os i tættere forbindelse med vores inderste potentiale, vores sjæls ubegrænsethed, så vi bedre kan stemple ind i og manifestere ud fra vores autencitet og rene væren.

Jeg arbejder også med tidligere liv og andre unviverser/ solsytemer/ galaxer, hvorfra vi kan have vores oprindelse, før vi begyndte at inkarnere på jorden. Din sjæl er evig, så det er en evig rejse du er på.

 

JUM!:

Hvad er din livret?

Diane:

Lige pt. Er det min kærestes Spaghetti Cabonara. Og chokolade. Altid chokolade!

 

JUM!:

Hvad er den bedste restaurant i Danmark/København?

Diane:

Jeg elsker en lille hyggelig restaurant som hedder Anarki, som ligger på Vodroffsvej på Frederiksberg. Den ejes af en gammel kollega fra min tid i restaurationsbranchen, som er så nørdet, grundig, ædel og jordnær i sin energi, og det skinner så smukt igennem i hver en ret. Uprætentiøs og ægte mad. Manden er også en virkelig dygtig sommelier, så du får tilmed serveret vin der er perfekt afbalanceret til dine smagsløg og madens nuancer.

 

JUM!:

Hvad er det bedste kultur/aktivitets tilbud i Danmark/København?

Diane:

Planetariet. Jeg har et årskort dertil, og selvom jeg ikke har været der meget det seneste år fordi jeg er blevet mor, glæder jeg mig til den nye udstilling der kom her 1. februar: ”Made in Space – Din Guide til Kosmos”

Teaser video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SbSz0zPHVLU

 

Læs mere om Diane her!

Find Diane på instagram: @diane.aurora.soa

 

Send os endeligt ønsker til Diane i kommentarfeltet og ønsk hende velkommen herinde:)

Velbekomme!

JUM!

Du kunne også være interesseret i...

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar